VESTLANDET – MAJESTETISK MØTEOPPHOLD

Høye fjell, smale fjorder, fossefall og isbreer som aldri smelter er det majestetiske naturbilde av Vestlandet. På Vestlandet finner du alt fra vakker urørt natur til Norges største byer. Vi tilbyr møte- og konferansefasiliteter i de urbane storbyene, Stavanger og Bergen, men også på kystperlene Haugesund og Ålesund. Uansett hva du velger så lover vi å levere alle ingrediensene til et suksessfullt møte.

RADISSON BLU ROYAL HOTEL, BERGEN

Fra intime styremøter til elegante banketter – Radisson Blu Royal Hotel er et utsøkt valg med 21 fleksible møte- og konferanserom. Og du befinner deg midt i hjertet av Bergens sjarmerende bysentrum. Like ved den historiske Bryggen, med sine mange restauranter, museer og det trivelige fiskemarkedet.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

RADISSON BLU HOTEL, HAUGESUND

Radisson Blu Hotel tilbyr 8 velutstyrte konferanserom, med en maksimal kapasitet på opptil 120 personer i klasseromsoppsett. Hotellet er omgitt av vakker natur, like ved sjøen, samtidig som du enkelt kommer deg til sentrum og Haugesund flyplass, Karmøy.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

RADISSON BLU ATLANTIC HOTEL, STAVANGER

Fra eksklusive styremøter til konferanser med plass til 500 gjester kan Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger imøtekomme de fleste behov, i toppmoderne møterom. Atlantic Hall er et av de største møtestedene i byen. Med en imponerende scene og stor takhøyde er Atlantic Hall godt egnet til konserter, show, banketter og seminarer.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

RADISSON BLU ROYAL HOTEL, STAVANGER

Radisson Blu Royal Hotel ligger fint til i Stavanger sentrum. Hotellets 4 konferanserom er perfekt for arrangement i Stavanger og har en kapasitet på opp til 100 deltakere på et område på totalt 255 m2. Hotellets møte- og arrangementsspesialister sikre at ditt arrangement blir vellykket fra første innsjekking, til siste utsjekking.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

RADISSON BLU HOTEL, ÅLESUND

Om det er et seminar for 350, en bankett for 200 eller et mindre møte kan Radisson Blu Hotel, Ålesund tilby det perfekte stedet! Alnessalen er et meget allsidig møtelokale og har direkte tilgang til privat brygge og terrasse, og en vidunderlig utsikt mot øyene!

SE HOTELLET KONTAKT OSS

PARK INN BY RADISSON HAUGESUND AIRPORT HOTEL

På Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel finner du de mest moderne konferanserommene på Karmøy. Med en kapasitet for opptil 300 personer og alt av tenkelig topp moderne utstyr er ditt arrangement garantert vellykket.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

PARK INN BY RADISSON STAVANGER HOTEL

Park inn Stavangers beliggenhet nær til sentrum gjør hotellet ideelt for forretningsreisende. Hotellets konferanseområder består av en takterrasse og 7 fleksible konferanserom og har en kapasitet på opptil 280 deltakere når de 4 største rommene i første etasje er kombinert til ett romslig møterom.

SE HOTELLET KONTAKT OSS