NORD-NORGE – EN MAGISK MØTEDESTINASJON

Hold ditt møte i idylliske Nord-Norge og la møtedeltakerne bli bergtatt av vakker natur, magisk nordlys og lange sommernetter. På våre tre hoteller i Nord-Norge tilbyr vi flotte konferansefasiliteter sentralt plassert i Tromsø, Bodø og Spitsbergen. Alle våre hoteller har enkel transporttilgang og flere spennende aktiviteter i nærområdet som passer utmerket til teambulting.

RADISSON BLU HOTEL, BODØ

Radisson Blu Hotel ligger midt i sentrum av Bodø, med havnen som nærmeste nabo. Hotellet tilbyr 17 fleksible møtearealer som strekker seg over 650 kvadratmeter og har en kapasitet på opptil 450 deltakere. Konferansesenterets fellesområde strekker seg over 400m2 – Her finner du alt på et plan.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

TROMSØ, RADISSON BLU HOTEL

Det moderne Radisson Blu Tromsø Hotel ligger perfekt i sentrum og er et naturlig valg for den eventyrlystne, men er også perfekt for møter og arrangementer. Hotellet huser også Tromsøhallen – en elegant sal med plass til 650 deltakere.

SE HOTELLET KONTAKT OSS

RADISSON BLU POLAR HOTEL, SPITSBERGEN

Med flotte og moderne konferansefasiliteter er Radisson Blu Polar Hotel godt egnet for teambuilding, konferanser, møter og banketter. Med en beliggenhet kun 1.333 kilometer fra Nordpolen skapes en atmosfære av spenning og villmark. Hotellet skreddersyr pakker med konferanse, flybilletter, bespisning og aktiviteter.

SE HOTELLET KONTAKT OSS