LA OSS MØTES

For oss er møtet ditt mye mer enn bare en dato i kalenderen. Det er en fortelling om suksess som vi forplikter oss til å hjelpe deg med å oppnå. Uansett hvor stort eller lite møtet ditt er, kan du stole på at vi leverer alle ingrediensene du trenger for et vellykket møte.

FLEKSIBLE FASILITETER

Vi tilbyr lyse og moderne møterom der hver kvadratmeter er utformet med deltakeren i tankene. Fasilitetene våre er en fusjon av funksjonalitet og design som forbedrer produktiviteten og gir næring til kreativiteten. Fleksibilitet er nøkkelen til et vellykket møte, og vi har fasilitetene til enhver anledning. Fra intime møterom til konferansesaler i stor skala.

FÅ FLERE FORDELER VINN EN HELG

EKSTRAORDINÆRE OPPLEVELSER

Vår eksklusive design og de arkitektoniske rammene og omgivelsene gjenspeiler det engasjementet vi har for å gjøre møtet ditt til en ekstraordinær opplevelse. Velg fra et stort utvalg som spenner fra panoramautsikt over dypblå fjorder til ikoniske, arkitektoniske juveler for å skape en ekstra god stemning og positiv energi. Når deltakerne er fulle av positive følelser, åpner de seg for hverandre. Og en god dialog blant deltakerne er det beste utgangspunktet for å skapet et vellykket møte!

FÅ FLERE FORDELER VINN EN HELG

MENYER FOR ENHVER SMAK

Menyen er en uvurderlig del av møteopplevelsen. Vi kombinerer proteiner, karbohydrater og alt det gode som er drivstoff for kropp og hjerne. Og vi reflekterer den smaken og kulturen vi er en del av. Derfor smaker maten vår ikke bare godt, men har også sin egen historie. Menyene våre sikrer full konsentrasjon og kreativitet, fylt med hjerte og råvarer som passer til enhver smak!

FÅ FLERE FORDELER VINN EN HELG

DEDIKERTE SPESIALISTER

Vi vet hvor viktig det er å få hver eneste detalj til å spille på lag, og våre erfarne og dedikerte møte- og arrangementskonsulenter er på plass for å hjelpe deg med alt. Ut fra en klar visshet om at ingen kunder eller deltakere er like, identifiserer vi behovene dine helt fra begynnelsen av. I tett samarbeid med deg sikrer vi den ideelle rammen og det ideelle innholdet så vi sammen oppnår målet for møtet ditt.

FÅ FLERE FORDELER VINN EN HELG