VINN EN HERLIG HELG FOR TO!

Kanskje er det du som vinner et herlig helgeopphold for to i nydelige omgivelser på et Radisson Collection-, Radisson Blu- eller Park Inn by Radisson-hotell i Europa. Velg mellom sjøutsikt og god mat, shopping eller avkobling, spa og kos i luksuriøse omgivelser. Du bestemmer selv hvilket hotell du vil bo på og når du vil reise. Vi setter opp i alt 3 opphold som premie. Verdi 800 euro.

MUSKAT

Reis for eksempel til Muskat og opplev en ny luksus, rik på kultur. Med spektakulær utsikt over muskatfjellene og arkitektonisk eleganse overgår Radisson Collection Hotel, Hormuz Grand Muscat alle forventninger.

DELTA I KONKURRANSEN FÅ FLERE FORDELER

SPLIT

Slapp av i Adriaterhavets perle på det nydelige Radisson Blu Resort, Split. Gå langs adriaterhavskysten, se solen gå ned over det klare, blå vannet eller ta deg tid til å slappe av og kose deg i hotellets private Spa.

DELTA I KONKURRANSEN FÅ FLERE FORDELER

CANNES

Opplev Cannes, der Middelhavet venter deg hver morgen fra det femstjerners Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso. Bruk dagen til å shoppe eller å slappe av på den private stranden og i det berømte spaet, og nyt den enestående utsikten over Cannes fra takrestauranten om kvelden.

DELTA I KONKURRANSEN FÅ FLERE FORDELER

BERLIN

Opplev det pulserende og historiske Berlin med de beste kulturelle attraksjonene i gåavstand, og la deg forføre av havlivet i Radisson Blu-hotellets imponerende kjempeakvarium.

DELTA I KONKURRANSEN FÅ FLERE FORDELER

AMSTERDAM

Opplev historisk sjarm og en umoderne metropol med en kulturarv. Rett utenfor dørstokken på Radisson Blu-hotellet venter en fusjon av historiske bygninger og moderne arkitektur, historiske monumenter, Van Gogh-museet og Anne Franks hus.

DELTA I KONKURRANSEN FÅ FLERE FORDELER