STOR OG UTMERKET

Valget av riktig møtested er helt sentralt for å gjøre arrangementet deres til en suksess. Sammen med stedets fasiliteter, maten og underholdningen skal møtestedet passe til dere og ikke omvendt.
Vi har erfaring som vertskap for konferanser og arrangementer i både stor og liten skala og kan hjelpe deg med å finne den rette kombinasjonen og få elementene til å spille sammen for å få det beste resultatet. Ved å lytte til behovene dine, utveksle erfaringer og dele ideer leverer vi en felles gjennomtenkt løsning til de helt store arrangementene og avanserte konferansene.
Vi tilbyr møte- og konferanselokaler i hele Norden med plass til så mange som 3000 deltakere. Med hvert sitt særpreg, stemning og atmosfære skaper de et solid fundament for alle typer arrangementer og konferanser. Nedenfor ser du et lite utvalg av de unike møteplassene våre med plass til over 350 deltakere.

BERGEN, RADISSON BLU ROYAL HOTEL

Fra intime møter til elegante banketter – Radisson Blu Royal Hotel er et utsøkt valg med 21 fleksible møte—og konferanserom og mulighet for plass til 750 deltakere. Og du befinner deg midt i hjertet av Bergens sjarmerende bysentrum. Like ved den historiske Bryggen, med sine mange restauranter, museer og det trivelige fiskemarkedet.

SE HOTELLET

KØBENHAVN, RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger ved den maleriske kanalen Stadsgraven ved Christianshavn, kort vei fra sentrum, og byr på en flott utsikt over byen. Hotellet har plass til 1750 deltakere og tilbyr den ultimate fleksibiliteten til både store og små grupper.

SE HOTELLET

GØTEBORG, RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger i hjertet av Göteborg. Dette er det rette stedet hvis du trenger flere møterom eller ett stort rom som kan tilpasses dine behov. Velg mellom 16 lyse møterom i forskjellige størrelser eller den vakre lobbyen med plass til 1000 deltakere.

SE HOTELLET

ODENSE, RADISSON BLU H.C. ANDERSEN HOTEL

Dette hotellet ligger i den vakre, gamle bydelen, med utsikt til H.C. Andersens barndomshjem, og byr på 4-stjerners konferansefasiliteter og fleksible møterom med plass til opptil 1200 personer i ett rom – alt samlet under ett tak. Her er du garantert en profesjonell møte- og konferanseopplevelse.

SE HOTELLET

OSLO, RADISSON BLU PLAZA HOTEL

Radisson Blu Plaza Hotel skyter høyt over Oslos skyline og byr på en imponerende utsikt og en av Norge største bankettsaler - Sonja Henie-salen, for opptil 1.100 deltagere. Med 14 fantastiske krystall lysekroner og moderne design danner salen den perfekte ramme rundt ethvert arrangement.

SE HOTELLET

OSLO, RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL

Med 18 funksjonelle og fleksible møterom tilbyr Radisson Blu Scandinavia Hotel møte- og konferansefasiliteter i både liten og stor stil. Med over 40 års erfaring er hotellet en svært erfaren tilbyder – og hotellets dedikerte møte- og arrangementsspesialister håndterer enkelt alle typer møter og arrangementer.

SE HOTELLET

OSLO ALNA, RADISSON BLU HOTEL

Radisson Blu Hotel & Conference Center ligger strategisk plassert mellom Oslo sentrum og Oslo lufthavn, Gardermoen. Den fleksible bankettsalen kan ta opptil 800 gjester. 21 moderne og fleksible møterom gjør hotellet ideelt for alt fra mindre møter opptil større konferanser og events.

SE HOTELLET

SILKEBORG, RADISSON BLU HOTEL PAPIRFABRIKKEN

Uansett om du planlegger et møte eller konferanse for 7 eller 700 deltakere, har Radisson Blu Hotel Papirfabrikken de rammene du trenger, tett på mange spennende utfluktsmuligheter. Silkeborg og Radisson går sammen for å garantere at møtet ditt blir en suksess.

SE HOTELLET

STAVANGER, RADISSON BLU ATLANTIC HOTEL

Fra eksklusive styremøter til konferanser med plass til 500 gjester kan Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger imøtekomme de fleste behov, i toppmoderne møterom. Atlantic Hall er et av de største møtestedene i byen. Med en imponerende scene og stor takhøyde er Atlantic Hall godt egnet til konserter, show, banketter og seminarer.

SE HOTELLET

STOCKHOLM, RADISSON BLU WATERFRONT HOTEL & STOCKHOLM WATERFRONT CONGRESS CENTER

Radisson Blu Waterfront Hotel & Waterfront Congress Center har byens største fasiliteter med plass til 3000 deltakere og en fabelaktig utsikt over Stockholm og bukten, som gir ethvert arrangement en unik atmosfære. I auditoriet er det høyt under taket, flyttbare vegger og høyteknologisk utstyr som gir mulighet til alle typer arrangementer.

SE HOTELLET

STOCKHOLM, RADISSON BLU ROYAL PARK HOTEL

Med 28 lyse møterom byr Radisson Blu Royal Park Hotel på fasiliteter til både store konferanser og små, intime møter. Hotellet ligger i utkanten av den vakre Brunnsviken, noe som gjør det mulig å nyte de nydelige og fredelige omgivelsene i Hagaparken.

SE HOTELLET

TROMSØ, RADISSON BLU HOTEL

Det moderne Radisson Blu Tromsø Hotel ligger perfekt i sentrum og er et naturlig valg for den eventyrlystne, men er også perfekt for møter og arrangementer. Hotellet huser også Tromsøhallen – en elegant sal med plass til 650 deltakere.

SE HOTELLET

TRONDHEIM, RADISSON BLU ROYAL GARDEN HOTEL

Dette hotellet er et av Trondheims største, beliggende i hjertet av Trondheim og ved siden av den vakre Nidelven. Hotellet har møte- og konferansefasiliteter på i alt 1300 kvadratmeter. Den store salen Olav Trygvasson kan romme 650 personer. Salen bader seg i naturlig lys og danner en fantastisk ramme rundt alle slags arrangementer.

SE HOTELLET

AARHUS, RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL

Dette hotellet – populært kalt «Mulighetenes hus» – er Aarhus’ største hotell og byens naturlige møtested tett på sentrum. Med 33 møtelokaler og Scandinavian Congress Center med plass til så mye som 1600 deltakere tilbyr hotellet fleksible fasiliteter til ethvert behov. Det er bare fantasien som setter grenser.

SE HOTELLET